![]() |
|
||||
|
|
Автор:
Папаша Дорсет
Дата: 29.03.2007 11:25 |
|
Ура! Сабля Мазепы в надёжных руках запорожцев! :) http://www.novasich.org.ua/index.php?go=News&in=view&id=2390 |
|
> to Arise > Рукоять то никак из акульей кожи ... ---------------------------------------------------- Почему бы и нет? Очень рапространённая технология польских оружейников тех времён. Перстень, конечно, хорош! А особенно мне понравилось это место: Чекісти вирішили знайти і викупити реконструкцію шаблі Мазепи в Канаді, підмінити оригінал шаблі на копію, виторгувати в української влади певні поступки політичного і економічного характеру, всунувши нашим муляж! Операція повинна була увійти в усі підручники для російських шпигунів. Генерали вже робили дірочки для орденів... |
|
> to Митяй > > to Arise > > Рукоять то никак из акульей кожи ... > ---------------------------------------------------- > Чекісти вирішили знайти і викупити реконструкцію шаблі Мазепи в Канаді, підмінити оригінал шаблі на копію, виторгувати в української влади певні поступки політичного і економічного характеру, всунувши нашим муляж! Операція повинна була увійти в усі підручники для російських шпигунів. Генерали вже робили дірочки для орденів... ---------------------------------------------------- А можно перевод? |
|
> to Arise > > to Митяй > > > to Arise > > > Рукоять то никак из акульей кожи ... > > ---------------------------------------------------- > > > Чекісти вирішили знайти і викупити реконструкцію шаблі Мазепи в Канаді, підмінити оригінал шаблі на копію, виторгувати в української влади певні поступки політичного і економічного характеру, всунувши нашим муляж! Операція повинна була увійти в усі підручники для російських шпигунів. Генерали вже робили дірочки для орденів... > ---------------------------------------------------- > А можно перевод? ---------------------------------------------------- Чекисты решили найти и выкупить реконструкцию сабли Мазепы в Канаде, подменить оригинал сабли на копию, выторговать у украинской власти уступки политического и экономического характера, всунув нашим муляж. Операция должна была (... тут моего знания мовы не хватает) Генералы уже делали дырочки для орденов... |
|
> to LoneWolf > > to Сапёр > > > to Arise > Операция должна была (... тут моего знания мовы не хватает) > ---------------------------------------------------- > ...войти во все учебники для российских шпионов. ---------------------------------------------------- Яснаааа ... |
|
> to LoneWolf > > to Сапёр > > > to Arise > Операция должна была (... тут моего знания мовы не хватает) > ---------------------------------------------------- > ...войти во все учебники для российских шпионов. ---------------------------------------------------- О! Спасибо! |
|
2002 - 2011 © Bigler.ru Перепечатка материалов в СМИ разрешена с ссылкой на источник. Разработка, поддержка VGroup.ru Кадет Биглер: cadet@bigler.ru Вебмастер: webmaster@bigler.ru |